Træfældning

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring inden for træpleje og træfældning.

Vores passion er naturen. Det betyder, at vi behandler den med den største respekt. Det kommer blandt andet til udtryk i vores træpleje, hvor vi giver dine smukke træer de bedste muligheder for at vedholde deres pragt.

Står du med træer, der skygger for solen eller som delvist har måttet lade livet som følge af storm. Eller som på anden vis er i vejen, så klarer vi træfældningen.

Så kontakt os, hvis du ønsker at få et tilbud på træfældning.

Vi har før hjulpet en masse glade kunder med træfældning i områderne omkring Holbæk, Jægerspris, Roskilde, Frederikssund og omegn.Men vi dækker det meste af det nordlige Sjælland.

Træer er levende

Om dit træ trænger til pleje eller skal fældes, er det vigtigt at huske på, at træer er levende. Det kan ofte være en god idé at hyre en professionel til fældningen, da træer kan være uforudsigelige. Hvis du fx har store træer, der skal håndteres, skal der tages højde for i hvilken retning træet falder.

Vi klarer træfældningen let og hurtigt, så hverken du eller dine omgivelser kommer til skade.

Vores erfarne medarbejdere er efteruddannede i træpleje og udfører træfældning på den bedst mulige måde.

Professionel træfældning

Står du overfor en omgang havearbejde, der inkluderer en uoverskuelig træfældning? Så lad vores professionelle skovteknikere klare opgaven for dig.

Vi fælder både små- og store træer og har over 20 års erfaring på området. Det gør, at vi er specialiseret i træfældning og kan klare de fleste vanskelige opgaver.

Vi klarer også dine træer

Hvis du står med et eller flere træer, der trænger til en kærlig hånd – om det er pleje eller fældning – er vi eksperter. Vi kommer ud og tilser træet, så vi er sikre på, at du får det resultat, du ønsker og forventer. Prisen på træfældning varierer alt efter opgavens størrelse og omfang. Vi kører primært ud i områderne Holbæk, Jægerspris, Frederikssund, Roskilde og omegn.

Giv os et ring til os på telefon 40 74 24 96 og få et uforpligtende tilbud. Så hjælper vi dig videre.

Skal du have beskåret dine træer, så kan vi også være behjælpelige med det.

Din drømmehave venter

Giv os et ring til os på telefon 40 74 24 96.
Sammen skaber vi din drømmehave.