Vil du have professionel hjælp til haven? Så tilbyder vi gartnerarbejde af høj kvalitet. Vi udfører en lang række opgaver, så du kan få fuldt udbytte ud af din have. Din drømmehave er vores passion, og derfor sørger vi altid for at lytte til dine ønsker og tanker. På den måde finder vi frem til den bedste løsning på dit behov. Har du uvelkomne planter og ukrudt? Eller er dine træer og buske ikke længere levende? Så fjerner vi det for dig og sørger for, at du ikke får problemer med de uvelkomne planter mere. Vi har før udført gartnerarbejde for kunder i Roskilde, Holbæk, Frederikssund og Jægerspris.

Store opgaver er også velkomne

Har du eller overvejer du at købe et hus med have? Vi tilbyder at rydde hele grunden for efterfølgende at lægge en haveplan og en plejeplan. Praktisk talt klarer vi forvandlingen fra byggerod til færdig have. Vi anlægger græsplæner, blomster, planter, bed og meget mere som anlægsgartnere. Hvad end dine ønsker er, opfylder vi dem. Vi kan levere alle planter og træer i alle størrelser. Det vigtigste for os er, at vi når frem til din drømmehave i fællesskab.

Gartnerarbejde i høj kvalitet

Som anlægsgartner udfører vi mange forskellige slags gartnerarbejde, hvad enten du har brug for nye havefliser, træfældning, hækklipning eller noget helt fjedre. Vores gartnerarbejde består nemlig af alt indenfor have og anlæg. Uanset hvilken opgave du giver os, er vi klar til at løse den med vores erfaring som skovteknikere og anlægsgartnere. Vi giver dig professionel haveservice og havearbejde til både privat og erhverv, og giver dig et resultat, der holder.

Din drømmehave venter

Bor du i Roskilde, Holbæk, Jægerspris, Frederikssund eller omegn? Så kan vores gartner give dig din drømmehave. Ring til os på telefon 40 74 24 96 for at give din have en overhaling.

Skriv et svar